10 BREEAM-sterren voor Vivat

Before Article
  • ISO14.001
  • Zelfstandige BREEAM-certificering
  • 10 BREEAM-sterren
  • Green Buildings abonnement

Duurzaamheid bij Vivat

Vivat is het moederbedrijf van verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en van vermogensbeheerder ACTIAM. Daarnaast hebben ze ook een aantal kleinere verzekeringsmerken. Klantgerichtheid, innovatie en eenvoud staan centraal bij Vivat. Maar ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol en daarom is Vivat al jaren ISO14.001 gecertificeerd. Alle gebouwen waarin Vivat als huurder zit, zijn in 2014 en 2015 voorzien van een BREEAM-certificaat.

BREEAM Certificeringen

CFP heeft haar expertise ingezet om Vivat te helpen en adviseren bij de BREEAM certificeringen. Het jongste gebouw van Vivat aan de Kruseman van Eltenweg in Alkmaar is eind 2017 voorzien van 10 BREEAM-sterren: 3 voor Asset en Gebruik en 4 voor Beheer. Dit gebouw behoort hiermee tot de meest duurzaam gecertificeerde gebouwen in Nederland.

Green Buildings Abonnement

Inmiddels heeft Vivat een eigen BREEAM Certificering, ontwikkelt samen met CFP. Vivat heeft al meer dan 5 jaar een Green Buildings abonnement bij CFP, met doelstellingen op gebied van CO2 reductie, CO2 compensatie, energiemonitoring, ISO 14.001, BREEAM-certificering, energiebeheer en de implementatie van energiebesparende maatregelen.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email