Het meetbaar maken van de MVO-prestaties van Delta Lloyd

Before Article
  • MVO prestaties meetbaar, zichtbaar en communiceerbaar
  • Basis op orde
  • Verantwoorde Bedrijfsvoering
  • Onderscheid zich als Duurzame Verzekeraar
  • Innovaties

MVO Scorecard voor Delta Lloyd

Delta Lloyd zocht naar manieren om de MVO-prestaties van het bedrijf meetbaar, zichtbaar en beter communiceerbaar te maken. CFP heeft hiervoor de MVO Scorecard geïmplementeerd. De MVO Scorecard geeft de ambities, doelstellingen en prestatie-indicatoren op energieprestatiegebied in een overzicht weer. Deze Scorecard zorgt voor een beter duurzaamheidsbeleid, focus, heldere prioriteiten en overzicht.

Transparant communiceren over maatschappelijke impact

De MVO Scorecard maakt het voor Delta Lloyd mogelijk om transparanter te communiceren over de maatschappelijke impact van de organisatie. Omdat hiermee meteen ook de KPI’s zijn gerealiseerd op gebied van verantwoord beleggen, stijgt Delta Lloyd in de orde van relevante aandelenfondsen.

Vervolgstappen

Vervolgstappen zijn om de Environment Sustainable Government (ESG) factoren verder te integreren en Sustainable Development Goals (SDG) te vergroten. Ook zijn met de implementatie van de MVO Scorecard stappen gemaakt op het gebied van Verantwoorde Bedrijfsvoering. Dit komt door de positieve resultaten op gebied van ‘Best in class’-werkgeverschap, Duurzame Inzetbaarheid en BREEAM.