• Label C zonder meerkosten
  • 5,2 miljoen m2 met duurzame maatregelen
  • Ondersteuning voor contractbeheerders

Croonwolter&dros draagt met intelligente technologische oplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Ze doen dit vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’.

Minimaal label C, zónder meerkosten

Door gebruik te maken van de Energiemodule garandeert Croonwolter&dros in de gebouwen van haar klanten minimaal energielabel C, zónder meerkosten. CFP heeft Croonwolter&dros geholpen bij het nemen van duurzame maatregelen, waardoor 5,2 miljoen vierkante meter aan gebouwoppervlak is verduurzaamd.

Ondersteuning bij commerciële activiteiten

Ook bieden we ondersteuning bij commerciële activiteiten van contractbeheerders. Samen met Croonwolter&dros hebben we trainingen gegeven, zodat de contractmanagers weten hoe ze de tool moeten gebruiken. Ook helpen we ze bij de gesprekken met de klant, op het moment dat het onderwerp duurzaamheid aan bod komt.

We bieden nu een oplossing voor de wettelijke verplichtingen van 2023, 2030 en 2050, waarbij CFP ons helpt dit proces te versnellen. Door het opleiden en trainen van onze adviseurs, commercanten en contractmanagers brengen we samen het verduurzamingsvraagstuk onder de aandacht. Hierdoor is het mogelijk om onze klanten nog voor 2023 aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

– Marc Hopman, Croonwolter&dros

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email