Groen gebouwWil jij internationaal aan de slag en duurzame impact hebben met jouw werk? Ben jij de team player die het gezamenlijk doel altijd voor ogen houdt? Maak jij een project planning met je ogen dicht? Die je vervolgens uitvoert met oog voor detail? Dan hebben wij een hele mooie kans voor jou!

Wat wij doen bij CFP Green Buildings

Het is onze missie om de wereld te verduurzamen. We doen dat door zo veel mogelijk organisaties te helpen met inzichten om hun gebouwen energiezuinig, low carbon en gezond te maken. Onze digitale tools en consultancy hebben een enorme impact op de energietransitie. We zijn marktleider in Nederland, actief in verschillende landen en rollen momenteel wereldwijd onze software en services uit.

Over de functie

Als Project & Account Manager werk jij op diverse projecten om onze impact direct te vergroten. Onze B2B klanten vertrouwen op jouw advies en projectmanagement skills om hun stakeholders en vastgoedportfolio’s te voorzien van nieuwe duurzaamheidsinzichten. Je krijgt de kans om een serieuze ambitie in te zetten op de plek waar je de meeste impact kunt hebben. Analyseer grote vastgoedportefeuilles met je team, adviseer banken, investeerders en hun relaties inhoudelijk en breng mensen in beweging met trainingen, demo’s en events. Onze klanten werken op grote schaal en jouw betrokkenheid als consultant zorgt ervoor dat duurzaamheidskansen worden benut. Bij CFP kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld en je tegelijkertijd ontwikkelen als professional.

Een greep uit je activiteiten

 • Draag verantwoordelijkheid voor onze grootste, internationale projecten;
 • Begeleid data consultancy projecten voor tal van klanten;
 • Werk mee aan de ontwikkeling van nieuwe proposities;
 • Ontwikkel nieuwe marktsegmenten;
 • Adviseer directies in de financiële en vastgoedsector over duurzaamheid.

Herken je jezelf hierin?

 • Een gedreven, ondernemende en ambitieuze doorzetter;
 • Het belang van duurzaamheid is voor jou een no-brainer;
 • Je bent communicatief en professioneel ingesteld;
 • 3+ jaar ervaring in consultancy, business development, projectmanagement binnen duurzaamheid, energie, finance, software en/of vastgoed;
 • Kennis over en ervaring met verduurzaming van gebouwen is handig, maar geen voorwaarde;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
 • In de gelegenheid een aantal maal per week naar Naarden te reizen. (we werken flexibel maar waarderen samenwerken in persoon!)

Werken bij CFP

De werksfeer bij ons is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Wij zijn een groot voorstander van flexibel werken. Je krijgt een (elektrische) leaseauto, laptop, telefoon. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vormt een belangrijk onderdeel van je groei en dat wij willen stimuleren bij CFP. Wij willen samenwerken met de beste mensen. CFP-teamleden bepalen hun eigen groeipad en kunnen financieel participeren in het bedrijf. Onze partners zitten in het VK, België, de USA, Australië en binnenkort nog veel meer landen waar ook jij met hen aan de slag gaat.

Solliciteren doe je zo

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan maken wij graag kennis met je. Stuur jouw cv met beknopte toelichting motivatie naar ons op via info@cfp.nl. We behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst… Vanwege onze groei verwachten we later dit jaar vergelijkbare functies open te zetten– dus kom gerust alvast in contact – ook al ben je nog niet direct beschikbaar of op zoek naar net iets anders.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl of met Nanda Verschoor via nverschoor@cfp.nl.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email