Inschrijving geopend: Green Buildings Regatta 2022

Before Article

Dit zeilevent van het jaar mag je niet missen! Op vrijdag 9 september 2022 vindt de 17e editie van de Green Buildings Regatta plaats. Ben jij erbij? De inschrijving is geopend!

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Met meer dan 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met je team een echt zeilevenement mee te maken. De zeilregatta is de uitgelezen kans om in informele sfeer de banden met klanten en/of collega’s te versterken en je netwerk verder uit te breiden. Alle deelnemers houden zich bezig met het verduurzamen van gebouwen, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan! Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan hier een terugblik van de regatta in 2021 en zie waarom je dit event niet kan missen!

Stel je eigen team samen

Deelnemen aan de regatta kan met een eigen of een gehuurd zeiljacht. De dag wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je kunt dit event dan ook goed als klantevent gebruiken.
De kosten voor deelname zijn € 1.900- per team* (excl. BTW). Het dagprogramma is inclusief koffie/thee, lunch, borrel, diner, wedstrijdbegeleiding, wedstrijdbaan, professionele wedstrijdfotograaf en startschip.
* Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot.

De inschrijving is geopend: wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Verzekerd zijn van een plek? Wacht dan niet te lang met inschrijven.
Voor meer informatie of aanmelden neem je contact met ons op via info@cfp.nl of bel naar 055-3555199. Wees er op tijd bij, want er geldt een maximum aantal inschrijvingen. En indien er vanwege COVID-19 restricties een bepaald maximum aantal personen aanwezig mag zijn, dan geldt de volgorde van inschrijving.

Wat als je er onverhoopt niet bij kunt zijn?

Heb je je al ingeschreven, maar kun je er toch niet bij zijn? Geen probleem, want je kunt tot 1 augustus kosteloos annuleren.

Benieuwd naar andere events van CFP Green Buildings?
Bekijk hier alle events in 2022


 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email