Vacature: Werkstudent Duurzame Gebouwen

Before Article

Er is een grote slag te slaan in de energietransitie, want gebouwen in Nederland moeten duurzamer worden. Jij kunt hier eigenhandig een flinke bijdrage aan leveren als werkstudent, dus waar wacht je nog op? Stap bij ons aan boord en help ons om alle gebouwen in Nederland duurzamer, energieneutraal of zelfs circulair te maken!

400.000 gebouwen op de teller: hoeveel gebouwen ga jij verduurzamen?

Als werkstudent Duurzame Gebouwen heb je een grote impact op het verduurzamen van gebouwen. Je werkt aan verschillende duurzame projecten in de gebouwde omgeving en draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelstellingen in Nederland. CFP Green Buildings biedt consultancy voor verschillende verduurzamingprojecten zoals BREEAM certificeringen, routekaarten voor de verduurzaming van vastgoed, energie management, etc. Inmiddels hebben we samen met onze klanten al meer dan 400.000 gebouwen verduurzaamd en we hebben jou nodig om dit cijfer nog veel verder te laten stijgen. Hoeveel gebouwen ga jij met ons verduurzamen dit jaar?

Met dit takenpakket maak je de functie tot een succes:

 • Je hebt een passie voor verduurzaming van vastgoed;
 • Je bent bezig met de laatste fase van je HBO of WO opleiding;
 • Je kunt nauwkeurig en geordend werken;
 • Het is een pr├ę als je een opleiding volgt op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, duurzaamheid, facility management, energy science, environmental sciences, (technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar.

Wat biedt CFP Green Buildings?

 • Je kunt ervaring opdoen op een groot aantal verduurzamingsprojecten voor vastgoed;
 • Een leuk dynamisch team van consultants;
 • Interessante bedrijfsevenementen waar je aan deel kan nemen;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Flexibel werken op momenten die jou uitkomen;
 • Mogelijkheid voor afstuderen en meeloopstages;
 • Standplaats is flexibel.

Jeuken je handen om aan de slag te gaan?

Wij kunnen ook niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw CV en korte motivatie naar Stefan Maatman en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor!

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email