Afstudeerstage bij CFP

Before Article

Groen gebouwBen jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je je helemaal vast kunt bijten in jouw afstudeeropdracht? Of wil je juist direct meewerken in de praktijk met verschillende collega’s in wisselende teams? Bij CFP hebben we altijd plek voor ambitieuze studenten met een passie voor het verduurzamen van vastgoed.

Ontwikkel jezelf bij CFP Green Buildings

Bij CFP werken we iedere dag aan het verduurzamen van gebouwen in Nederland en in het buitenland. We helpen onze klanten onder andere met het bieden van inzicht in verduurzamingsmogelijkheden, het implementeren van maatregelen en het certificeren van verduurzaamde gebouwen. Daarnaast voeren we verschillende onderzoeken uit op het gebied van duurzaamheid. Met onze eigen online tools zijn we in staat om veel klanten te helpen met hun verduurzaming.
Tijdens jouw stage kan je verschillende verduurzamingprojecten voorbij zien komen. Genoeg mogelijkheden dus om ervaring op te doen of data te verzamelen voor jouw afstudeeronderzoek. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Daarom word jij tijdens je stage begeleid door een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie. De werksfeer bij CFP is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel.

Jij past bij CFP omdat:

  • Je een passie hebt voor verduurzaming van vastgoed;
  • Je bezig bent met de laatste fase van je HBO of  WO opleiding;
  • Je een opleiding volgt op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, duurzaamheid, facility management, energy science, environmental sciences, (technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar.

Als stagiaire kan je bij CFP:

  • Ervaring opdoen op een groot aantal verduurzamingsprojecten voor vastgoed;
  • Zelfstandig werken aan een eventueel afstudeeronderzoek;
  • Gebruik maken van de kennis en data van CFP;
  • Werken in een leuk dynamisch team;
  • Flexibel werken op momenten die jou uitkomen.

De Staart

Jeuken je handen om aan de slag te gaan? 

Wij kunnen ook niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw CV en korte motivatie naar Stefan Maatman en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor!  

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email