Green Buildings Regatta in Muiderzand

Before Article

de start van de RegattaDe zomervakantie is achter de rug en de Green Buildings Regatta staat voor de deur. Op vrijdag 17 september is het zover en kunnen we de zeilen met elkaar gaan hijsen in Marina Muiderzand.

Locatie gewijzigd naar Muiderzand

Om de veiligheidsvoorschriften goed in acht te kunnen nemen, wijken we uit van Muiden naar een andere prachtige locatie, namelijk Marina Muiderzand. Deze haven ligt aan de andere kant van het Gooimeer en biedt voldoende mogelijkheden om de regatta te organiseren conform de richtlijnen van het RIVM.

Wie gaat ervandoor met de felbegeerde bokaal?

Er wordt al maanden voor getraind en er wordt vurig naar uitgekeken. Over een week is het dan eindelijk zo ver! Maar liefst 17 teams strijden om de felbegeerde bokaal van de Green Buildings Regatta. Wie o wie zal deze unieke zeilwedstrijd winnen in Muiderzand? We weten het over een week!

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email