Green Buildings Event 2021

Before Article

Op woensdag 6 oktober is het weer tijd voor het Green Buildings Event! De sprekers zijn bekend en het programma ziet er veelbelovend uit. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en bemachtig een zeer gewild kaartje voor het Green Buildings Event ‘Building Change’ in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys, staan onder anderen undercoveragent Marcel van de Ven, minimalist Dennis Storm, Sungevity-oprichter Roebyem Anders, Ommetje-Professor Erik Scherder en Follow This-oprichter Mark van Baal op het podium. Ze inspireren je op unieke wijze om verder te bouwen aan verandering. Bekijk hieronder het programma en meld je aan.

Meld je aan als bezoeker voor het Green Buildings Event

N.B. Uiteraard wordt ook het Green Buildings Event georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.


Programma 

Opening om 12.45 uur door dagvoorzitter Twan Huys

Interview met Roebyem Anders, Dennis Storm en Mark van Baal
De verduurzaming gaat te langzaam en niet ver genoeg. Twan Huys vraagt aan Mark van Baal hoe je multinationals zoals Shell een duurzame koers laat varen en bevraagt Dennis Storm over zijn minimalistische levensstijl. Roebyem Anders deelt als Chief Mission Officer haar ervaringen in de Solar-coaster.

Marcel van de Ven
Verduurzaming staat in een patstelling: iedereen wil het, maar bijna niemand gaat ver genoeg. Dit is de ideale uitdaging voor Marcel van de Ven, gespecialiseerd in onderhandelingen. Hij kan koppige mensen tot andere gedachten te brengen.

Interview met Annemarie van Doorn, Lizzy Butink, Rick Bruins en Bram Adema
Wie of wat is verantwoordelijk voor de grootste uitputting van grondstoffen? En voor relatief de grootste CO2-uitstoot? Juist… de gebouwde omgeving. Annemarie van Doorn (DGBC), Lizzy Butink (ASR) en Rick Bruins (Remeha) zullen met Bram Adema in discussie gaan over de oorzaken en oplossingen die voor verandering zullen zorgen.

Networking Break

Jouri Schoemaker – Best Pitch
Jouri Schoemaker is voorvechter van grondstoffen behoud. Als oprichter van Pieter Pot zorgt hij voor duurzame, verpakkingsvrije boodschappen. Jouri is ook kampioen pitchen en zal de Dragons’ Den finalisten coachen voor hun finale pitch.

Dragons’ Den
De 3 winnende pitchers, die in de voorronde hebben gestreden tegen 25 andere pitchers, krijgen de kans om de innovatie van hun leven te pitchen. De jury onder leiding van Roel van de Bilt van Rabobank zal samen met het publiek de pitches beoordelen op duurzaamheid, schaalbaarheid, innovatie, impact en rentabiliteit.

Workshops – op inschrijving
Partners verzorgen diverse workshops waarin je zelf actief aan de slag kan met verduurzaming. De workshops duren 20 minuten en er kunnen gemiddeld 15 deelnemers per workshop deelnemen.
Schrijf je snel in voor de workshops, want vol = vol.

Erik Scherder
Wat gebeurt er in je brein als het geconfronteerd wordt met verandering en hoe bereik je grootschalige verandering?

Wrap-up

Networking Borrel

Mis het niet en meld je aan!


*Lees hier meer over de sprekers tijdens het Green Buildings Event.

Partners GBE21

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email