Save the date: Green Buildings Event op 6 oktober

Before Article

Save the dateWe hebben een editie moeten overslaan, maar dit jaar is het Green Buildings Event terug! En wel als hybride event: zowel op locatie als digitaal middels een networking app. Tijdens het event komt de top van de gebouwde omgeving bijeen: gezamenlijk verantwoordelijk voor het eigendom, de exploitatie en duurzaamheid van één miljoen gebouwen en zeven miljoen woningen.

Building Change

Innovatie en verduurzaming gaan hand in hand. Verandering is daarvoor noodzakelijk, daarom ligt de focus dit jaar op de persoonlijke groei van deelnemers en daarmee onze industrie. Want samen bouwen we aan de verandering van onze gebouwen: Building Change.

Opzet van het event

Het doel is om naast inspiratie, kennis en nieuwe contacten, ook concrete tools, energie en overtuiging mee te nemen van deze editie van het Green Buildings Event. Naast het plenaire programma – gevuld met topsprekers én een innovatiefestival voor ontmoetingen en verwondering – wordt een diversiteit aan workshops aangeboden gedurende de break-out sessies. Hierin kunnen deelnemers zich richten op hun eigen leiderschap, persoonlijke groei en effectiviteit qua impact en communicatie.
Zoals je van ons gewend bent, wordt er ook ruime tijd ingelast om oude bekenden en nieuwe contacten te spreken. Want het blijft een samenkomst van iedereen die zich richt op de duurzaamheid van bestaande gebouwen.

Save the date

De locatie is geboekt en de eerste sprekers hebben de datum al geblokt in hun overvolle agenda’s. Hoog tijd dus om ook jouw agenda te blokken voor het Green Buildings Event:

Woensdag 6 oktober vanaf 13:00 uur in de Rijtuigenloods, Amersfoort

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de line-up tijdens het event en ben je benieuwd naar achtergrondverhalen van de sprekers? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat je niets mist. Op 18 augustus maken we het programma bekend, met workshops, sprekers en nog veel meer!

Het Green Buildings Event vindt dit jaar plaats tijdens de Dutch Green Building Week. Dit is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email