Vacature: Business Development Consultant

Before Article

BoscoWil jij internationaal duurzame impact hebben met jouw werk? Is geen puzzel te moeilijk voor jouw vindingrijkheid? En weet jij op een heldere, enthousiasmerende manier dingen uit te leggen? Dan hebben wij een hele mooie baan voor jou!

Wat wij doen bij CFP

Het is onze missie om zo veel mogelijk gebouwen en organisaties te verduurzamen. Dit is belangrijk voor de planeet en goed voor gebruikers, investeerders en eigenaren. De online tools en de hands-on consultants van CFP hebben een enorme impact op de energietransitie. CFP is marktleider in Nederland en timmert hard aan de weg buiten de landsgrenzen. Als Business Development Consultant werk je mee aan de uitrol van onze software en services in binnen- en buitenland, met Nederland als standplaats.

Over de functie

Als Business Development Consultant ben jij de verbindende factor tussen de klant en de ontwikkelingen in onze digitale oplossingen dienstverlening. Samen zorgen we dat de klant tevreden is met wat wij bieden en dat de resultaten echte impact hebben. Dit doen we door analyses, evaluaties, brainstorms, campagnes en veel meer. Ook ben je betrokken bij het verkennen van nieuwe markten, het ontwikkelen van proposities en het onboarden van nieuwe klanten. Hierin krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken, én werk je nauw samen met collega-experts op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en softwareontwikkeling.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Klantgesprekken voeren en trainingen geven over onze tools;
 • Analyseren van en rapporteren over de verduurzamingspotentie van vastgoedportefeuilles;
 • Onderhouden en uitbreiden van klantrelaties;
 • Marktonderzoek en het verkennen van nieuwe mogelijkheden;
 • Vinden van maatwerkoplossingen en slimme toepassingen van ons aanbod.

Dit ben jij:

 • Een gedreven, ondernemende en ambitieuze collega met affiniteit voor duurzaamheid;
 • Een commerciële mentaliteit en nieuwsgierig van aard;
 • Affiniteit met innovatie, IT en technologie – Excel en PowerPoint skills zijn essentieel;
 • Een open en proactieve houding, met focus op kwaliteit en resultaat;
 • Kennis over en ervaring met verduurzaming (van gebouwen) is een pré;
 • Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • Woont in de Randstad of maximaal 45 minuten rijden van Naarden.

Werken bij CFP

De werksfeer bij ons is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Wij zijn een groot voorstander van flexibel werken. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vormt een belangrijk onderdeel van je groei en dat wij willen stimuleren bij CFP. Wij willen samenwerken met de beste mensen. CFP teamleden bepalen hun eigen groeipad en kunnen financieel participeren in het bedrijf.

Sta je te trappelen om kennis te maken?

Sollicitaties worden behandeld op basis van binnenkomst; wacht dus niet te lang met het insturen van jouw korte motivatie. Stuur deze samen met je cv naar keijkholt@cfp.nl.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Olivier Noorduyn via onoorduyn@cfp.nl of met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email