30 juni: De Innovatie Dragons’ Den 2.0

Before Article

InnovatieparadeInnovatie Dragons’ Den op 30 juni

In april pitchten 10 bedrijven hun innovaties die de energietransitie op zijn kop gaan zetten. Maar er zijn nog veel meer innovaties te pitchen! Daarom organiseren we een tweede online Innovatie Dragons’ Den, die nòg wervelender wordt dan zijn voorganger. En jij als online bezoeker mag weer een èchte Dragon zijn. Niet met een zak geld, maar met je mening, vragen en mogelijke pilots.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Innovatie Dragons’ Den vlieg je in ongeveer 2 uur tijd van de ene naar de andere innovatie. Je wordt uitgedaagd om verandering te omarmen, maar ook om kritische vragen te stellen. Je maakt deel uit van een online publiek dat dingen voor elkaar kan krijgen: van de bankensector, de zorgsector, rijksoverheid en gemeenten tot de Dutch Green Building Council en MVO Nederland.

Het programma

15.00 uur    Welkom en introductie
15.10 uur    1e ronde met pitches
15.45 uur    Netwerken & pauze
16.05 uur    2e ronde met pitches
16.40 uur    Netwerken & wrap up
17.00 uur    Einde programma

Meld je aan als bezoeker!

Alles is mogelijk als je maar durft. En dat is nou net wat onze Dragons gaan laten zien op 30 juni. Ik kijk nu al uit naar de innovatieve pitches deze middag!

 

– Simone Tabor, CFP Green Buildings

Banner van Innovatie Dragons' Den

De pitches

In pitches van 5 minuten gaan verschillende experts jou overtuigen van hun duurzame innovaties. Van innovatieve bedenksels om energie te besparen tot een hybride warmtepomp als secundaire arbeidsvoorwaarde. Nieuwe, onverwachte innovaties en outside the box denken. Dat is waar de Innovatie Dragons’ Den om draait. Benieuwd wat je precies te wachten staat? Binnenkort lees je op deze pagina meer over de pitches.

Meld je aan als bezoeker!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@cfp.nl of 055-355 51 99.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email