Maak eenvoudig een routekaart richting 2030 met de nieuwe Routekaartmodule

Before Article

Als je verantwoordelijk bent voor het verduurzamen van (maatschappelijk) vastgoed, wordt er de komende jaren veel van je verwacht. Hoe ga je de klimaatdoelstellingen behalen en wat wordt jouw route richting CO2-reductie in 2030? Om je hierbij te ondersteunen, hebben we een nieuwe module toegevoegd aan onze CSR-manager: de Routekaartmodule.

Routekaartmodule in CSR-managerHoe werkt de CSR-manager?

De CSR-manager wordt al door veel vastgoedeigenaren gebruikt om inzicht te krijgen in de duurzaamheid van hun vastgoed. De tool geeft vervolgens inzicht in welke maatregelen genomen kunnen worden en welke impact deze maatregelen hebben op CO2-reductie en je energielabel. En met behulp van de Routekaartmodule kunnen de gewenste maatregelen vanaf nu ook eenvoudig ingepland worden in de tijd.

Creeër eenvoudig een routekaart richting 2030 met de Routekaartmodule

Door de maatregelen in te plannen in de tijd, ontstaat er een routekaart richting 2030. In één oogopslag wordt duidelijk welke investeringen er per jaar nodig zijn en wanneer jouw duurzame doelstellingen behaald worden. Uiteraard worden nieuwe ontwikkelingen, zoals de NTA 8800, hier ook automatisch in meegenomen. Zo helpt de routekaart je heel concreet om aan de wet-en regelgeving te blijven voldoen in de toekomst.

Voorbeeldscherm van de Routekaartmodule.

Man op steigerEen Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP)

Door maatregelen te koppelen aan het onderhoudsplan en de onderhoudsbegroting, ontstaat er een overzicht van de te nemen maatregelen op natuurlijke vervangingsmomenten. Daarmee creëer je een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP). Door verduurzamingsmaatregelen op natuurlijke momenten te plannen, kunnen ze zo rendabel mogelijk uitgevoerd worden.

Aan de slag met de Routekaartmodule

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de CSR-manager of wil je graag gebruik maken van de nieuwe Routekaartmodule? Neem dan contact met ons op via info@cfp.nl of 055 355 51 99. Wij helpen je graag verder met een passend advies gericht op jouw situatie.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email