11 mei – WELL Masterclass van 14:00-17:00 uur

Wil jij de gezondheid van je gebouw verbeteren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Samen met Blue Building Institute hebben we de WELL Masterclass ontwikkeld. Ontdek in één middag wat de WELL Building Standard V2 voor je gebouw kan betekenen en ga er direct laagdrempelig mee aan de slag.
Schrijf je in.

FMN Festival27 mei – SDG Festival

Tijdens het SDG Festival, georganiseerd door FMN, staan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties centraal. Er wordt ingegaan op de verschillende SDG’s en hoe je deze als FM’er kunt implementeren in jouw organisatie. Het digitale festivalterrein kent diverse podia en lounges en brengt virtueel netwerken to the next level. Ook CFPer Stefan Maatman staat op het programma en zal meer vertellen over gezonde gebouwen. Bekijk het programma of schrijf je in via de website van FMN.

Merin en CFP tijdens de CFP Regatta17 september – Green Buildings Regatta

Dit is hèt zeilevent van het jaar. Met de wind in de zeilen en omringt door de natuur, komen de nieuwe duurzame ideeën vanzelf los. Alle deelnemers zijn actief in vastgoed en facility management, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan.
Meld je aan.

6 oktober – Green Buildings Congres

Laat je inspireren door bekende key-note sprekers en de jaarlijks terugkerende Innovation Challenge op het Green Buildings Event op 6 oktober!

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email