Inschrijving geopend: Green Buildings Regatta 2021

Before Article

de start van de RegattaDe afgelopen jaren hebben wij de Green Buildings Regatta al 15 keer met veel plezier georganiseerd. Vanwege de pandemie is de regatta vorig jaar helaas niet doorgegaan, maar met goede hoop proberen wij dit zeilevenement te laten plaatsvinden op 17 september 2021 in het Maritieme Muiden. Hoe gaaf zou het zijn als we elkaar over een paar maanden weer kunnen ontmoeten en de zeilen los kunnen gooien?!

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Met 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met je team een echt zeilevenement mee te maken. De zeilregatta is de uitgelezen kans om in informele sfeer de banden met klanten en/of collega’s te versterken en je netwerk verder uit te breiden. Alle deelnemers zijn actief in vastgoed en facility management, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan! Voor een sfeerimpressie kun je hier een terugblik bekijken van de regatta in 2019.

Stel je eigen team samen

Deelnemen aan de regatta kan met een eigen of een gehuurd zeiljacht. De dag wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je kunt dit event dan ook goed als klant event gebruiken.
De kosten voor deelname zijn € 1.750,- per team* (excl. BTW). Het dagprogramma is inclusief koffie/thee, lunch, borrel, diner, wedstrijdbegeleiding, wedstrijdbaan, professionele wedstrijdfotograaf en startschip.
* Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot.

Wat als de regatta onverhoopt niet door kan gaan?

Gezondheid en veiligheid voor iedereen zijn onze hoogste prioriteit. Niemand kan de toekomst voorspellen, maar indien het evenement in alle veiligheid kan plaats vinden, realiseren we dat graag! Mochten de omstandigheden het niet toelaten om de Green Buildings Regatta door te laten gaan, dan worden er geen kosten aan jou als deelnemer berekend. Inschrijven is dus zonder risico.

De inschrijving is geopend: wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Verzekerd zijn van een plek? Wacht dan niet te lang met inschrijven.
Voor meer informatie of aanmelden neem je contact met ons op via info@cfp.nl of bel naar 055-3555199. Wees er op tijd bij, want er geldt een maximum aantal inschrijvingen. En indien er vanwege COVID-19 restricties een bepaald maximum aantal personen aanwezig mag zijn, dan geldt de volgorde van inschrijving.

Graag tot ziens op de CFP Green Buildings Regatta 2019!

Zeilen voor een goed doel

CFP Green Buildings is nauw betrokken bij diverse sponsorprojecten over de hele wereld, waaronder ook in Nepal. Momenteel staat er een nieuw project in de startblokken, namelijk de watervoorzieningen bewerkstelligen in Dobate. Wij willen je de mogelijkheid geven om geheel vrijblijvend een eenmalig sponsorbedrag beschikbaar te stellen dat 100% ten goede komt aan dit goede doel. Aan het einde van de Green Buildings Regatta zullen wij het opgehaalde bedrag bekend maken. Alvast onze dank!

 

Merin en CFP tijdens de CFP Regatta

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email