11 mei: WELL Masterclass – Ontdek de WELL Building Standard v2 en ga er direct mee aan de slag

Before Article

Op dinsdag 11 mei organiseren we samen met het Blue Building Institute de WELL Masterclass. In deze interactieve masterclass maak je kennis met de WELL Building Standard v2 aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook ontdek je hoe je een gebouw scant op de verplichte gebouwgebonden eisen van WELL met behulp van een pre-quickscan. Met deze scan leer je hoe je morgen al laagdrempelig met WELL-maatregelen aan de slag kan voor jouw gebouw! 

Programma

 

14.00 – 14.10 – Introductie

 • 14.10 – 14.25 – De WELL v2 Building Standard en de voordelen voor jouw gebouw of organisatie
  Ontdek uit welke categorieën WELL v2 bestaat, hoe de methodiek werkt en wat de voordelen hiervan zijn voor je gebouwgebruikers en de waarde van je vastgoed.
 • 14.25 – 14.30 – Het WELL certificeringsproces
  Krijg uitleg over het certificeringstraject en alles wat hierbij komt kijken.
 • 14.30 – 14.45 – WELL in de praktijk
  Met voorbeelden uit de praktijk leer je welke maatregelen er genomen kunnen worden om gebouwen gezonder te maken en voor welke verschillende projecten WELL toepasbaar is.

14.45 – 14.55 – Pauze

 • 14.55 – 15.35 – Check je gebouw op de belangrijkste WELL features
  Leer welke gebouwgebonden ‘features’ er behaald moeten worden om een WELL certificaat te halen. En, doe na afloop zelf een WELL pre-Quickscan.
 • 15.35 – 15.55 – Quick wins om in jouw gebouw te implementeren
  Leer met welke features van WELL je morgen al aan de slag kunt gaan om een gezond gebouw te creëren.
 • 15.55 – 16.30 (incl. korte pauze vooraf) – Zelf aan de slag
  Via een opdracht leer je de elementen en methode achter WELL beter kennen. Daarnaast beleef je hoe je een creatieve invulling geeft aan WELL.
 • 16.30 – 16.45 – De CFP WELL Quickscan

16.45 – 17.00 – Afronding met de gelegenheid om vragen te stellen

De masterclass wordt gegeven door Demi Alders, Pien ter Beek en Gertjan Vons.

Interesse? Schrijf je in!

Wil je aan de slag met de gezondheid van je eigen gebouw? Schrijf je dan in voor de WELL Masterclass op 11 mei van 14:00 tot 17:00 uur. De kosten voor de workshop bedragen €250,00 excl. BTW.

Inschrijven voor de masterclass

De masterclass wordt georganiseerd door Blue Building Institute en CFP Green Buildings. Samen zetten we ons in om de gezondheid, het welzijn en het geluk van de mens in de gebouwde omgeving te bevorderen. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

CFP Experts

Gebouwen zijn van invloed op onze gezondheid, omdat het binnenklimaat en de fysieke omgeving direct effect hebben op gezondheid en welzijn. De CFP experts helpen diverse klanten om gebouwen duurzamer, maar ook gezonder te maken door middel van online tools en consultancy.

BBI Logo 2021BBI Experts

Blue Building Institute stelt de gezondheid en het welzijn van de mens centraal. Ze verbeteren de dagelijkse gezondheid van de bevolking door het ontwerp, de financiering en het management van de gebouwde omgeving te beïnvloeden. De ontwikkelingen die zij samen met partners in gang zetten, zijn niet alleen van toepassing op de gebouwde omgeving maar raken de totale samenleving.

 

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email