Ben jij verantwoordelijk voor een bedrijf, kantooromgeving of Human Resources? En wil je weten hoe jouw gebouw de mentale gezondheid beïnvloedt van de gebruikers? Dan is het webinar ‘Een gezonde geest in een gezond kantoor’ met professor Erik Scherder iets voor jou.

Programma

 • Opening
  Door Blue Building Institute & CFP Green Buildings.
 • Case Study
  Over de waarde van gezonde gebouwen.
 • Interactieve presentatie van  Erik Scherder
  Professor Erik Scherder laat tijdens het webinar zien hoe gebouwen – en in het bijzonder werkomgevingen – invloed hebben op onze (mentale) gezondheid. Tijdens deze interactieve presentatie gaat hij met jou in gesprek over hoe een gezonde werkomgeving eruit zou moeten zien.
 • Q&A lounge
  Om verder in gesprek te gaan met experts.

Het webinar wordt gemodereerd door Paul Wessels.

Registreer je nu voor ons webinar op 10 maart van 14:00 tot 15:30 uur

Ben je geïnteresseerd in de rol van werkomgevingen op onze gezondheid? Schrijf je dan in voor het webinar ‘Een gezonde geest in een gezond kantoor’ via onderstaande link.

Inschrijven voor het webinar

*Kun je niet live aanwezig zijn? Schrijf je dan in om de recordings achteraf te bekijken

Het webinar wordt georganiseerd door Blue Building Institute en CFP Green Buildings. Samen zetten we ons in om de gezondheid, het welzijn en het geluk van de mens in de gebouwde omgeving te bevorderen. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

Meer over de experts

Erik Scherder

Professor Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij zal tijdens deze webinar een interactieve presentatie geven over de impulsen van de werkomgeving en de reacties hierop van jouw brein. Dit leidt tot interessante en onverwachte inzichten, waar jij als bedrijfsmanager, facilitair manager of HR manager je voordeel mee kunt doen.

CFP Experts

Gebouwen zijn van invloed op onze gezondheid, omdat het binnenklimaat en de fysieke omgeving direct effect hebben op gezondheid en welzijn. De CFP experts helpen diverse klanten om gebouwen duurzamer, maar ook gezonder te maken door middel van online tools en consultancy. Aansluitend aan deze webinar kun je al je vragen stellen en zullen WELL expert Demi Alders en CEO Bram Adema hun ervaringen delen uit de praktijk.

BBI Experts

Blue Building Institute stelt de gezondheid en het welzijn van de mens centraal. Ze verbeteren de dagelijkse gezondheid van de bevolking door het ontwerp, de financiering en het management van de gebouwde omgeving te beïnvloeden. De ontwikkelingen die zij samen met partners in gang zetten, zijn niet alleen van toepassing op de gebouwde omgeving maar raken de totale samenleving. Ook BBI experts zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden op het gebied van gezonde gebouwen.

 

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email