Vacature: Sales & Business Development Manager

Before Article

Wil jij invloed uitoefenen op een duurzamer Nederland? Draag jij onze missie om alle gebouwen circulair te maken in Nederland? En herken jij jezelf in onderstaande kernwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Consultant | Projectmanager | Sales gedreven | Gebouwenverduurzamer

Jouw werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van grote corporate organisaties om zich te verduurzamen. Je identificeert, ontwikkelt en realiseert nieuwe kansen en klanten. Daarnaast ontwikkel je nieuwe marktsegmenten. Je onderhoudt klantrelaties op directieniveau in de financiële, vastgoed- en
energiesector in Europa. Je vertaalt de on- en offline producten en diensten naar een oplossing voor de klant. Je bent eindverantwoordelijk voor het offerte-traject en de samenwerking met de klant.

De collega die wij zoeken:

 • heeft een HBO of WO opleidingsniveau en 5-15 jaar ervaring in consultancy of sales in software, energie of vastgoed;
 • heeft een commerciële focus waarbij de klant centraal staat;
 • is gedreven, ondernemend en ambitieus, en heeft een focus op duurzaamheid;
 • heeft ervaring met verduurzaming van gebouwen (dit is een pre);
 • woont in de regio Naarden of Apeldoorn.

Werken bij CFP

De werksfeer bij ons is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Wij zijn een groot voorstander van flexibel werken. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vormt een belangrijk onderdeel van je groei en die wij willen doormaken met CFP. Wij willen samenwerken met de beste mensen. CFP Teamleden bepalen hun eigen groeipad en kunnen financieel participeren in het bedrijf.

Over CFP

CFP Green Buildings heeft als missie om alle gebouwen en woningen te verduurzamen. Dit is belangrijk voor de planeet, maar het is ook goed voor bewoners, eigenaren en huurders. Wij verduurzamen gebouwen met innovatieve online tools en on- en offline consultancy. CFP is marktleider in Nederland en is daarnaast actief in zeven verschillende landen. De online tools en de hands-on consultants van CFP hebben een enorme impact op de energietransitie en verduurzaming van gebouwen en woningen.

Interesse?

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur je cv en motivatie naar keijkholt@cfp.nl.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met  Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl.

CFP Green Buildings is marktleider in Nederland in de verduurzaming van gebouwen met online apps. Grote klanten en partners zijn ING Bank, Rabobank, ABN AMRO Bank, Vattenfall, AMC Ziekenhuis, Nemo, Van Gogh museum en Gemeente Rotterdam. Door online proposities is de impact van CFP gestegen naar 250.000 gebouwen, met een verwachte stijging in Nederland naar 1 miljoen gebouwen in de komende 12 maanden.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk van CFP:

 • Voor ING Bank maken we een online service die de businesscase voor winstgevende verduurzaming maakt voor tienduizenden gebouwen. De toepassing van deze app wordt gebruikt voor bijna 20.000 grote gebouwen en is onderdeel van de grootste verduurzamingsactie van Nederland.
 • De Duurzame Investerinstool werd ontwikkeld voor ABN AMRO Bank. Deze online tool geeft klanten een marktplatform voor gegarandeerde, gefinancierde en duurzame investeringen in gebouwen en organisaties. De bank heeft 1 miljard euro uitgetrokken voor de implementatie van de besparende maatregelen bij klanten.
 • CFP werkt met het AMC ziekenhuis aan een gezonde en groene huisvesting voor haar patiënten;
 • ROC van Amsterdam zet ons in voor de realisatie van quick wins op het gebied van energiebesparing;
 • De Gemeente Apeldoorn is koploper op het gebied van circulaire gebouwen met hulp van CFP;
 • Merin biedt een unieke propositie als vastgoedeigenaar door samen met CFP actief de energierekening van huurders te verlagen;
 • Het Groothandelsgebouw in Rotterdam wordt BREEAM gecertificeerd door onze consultants;
 • Met de MVO scorecard helpt CFP het UWV om de totale duurzaamheidsprestaties in beeld te krijgen en te verbeteren.

*Foto header: De St@art in de Apenheul, Apeldoorn.
Credits: Martijn Hoiting