Vacature: Sales Manager

Before Article

Met ondernemerschap, gezond verstand en serieuze ambitie kun je in deze functie een bijdrage leveren aan een betere wereld en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen.

De functie

Wij zoeken een ondernemende Sales Manager voor de verdere ontwikkeling van de verduurzaming in Nederland, de UK en andere landen in Europa. Als Sales Manager ben je sparringspartner voor grote corporate organisaties en verantwoordelijk voor uitdagende, commerciële trajecten. Je identificeert, ontwikkelt en realiseert nieuwe kansen en klanten. Daarnaast ontwikkel je nieuwe marktsegmenten en proposities. Je onderhoudt klantrelaties op directieniveau in de financiële, vastgoed- en energiesector in Europa. Je vertaalt de on- en offline producten en diensten naar een oplossing voor de klant. Je bent eindverantwoordelijk voor het offerte-traject en de samenwerking met de klant.

Met dit takenpakket maak je de functie tot een succes:

 • Identificeren, ontwikkelen en realiseren van nieuwe kansen en klanten;
 • Ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten;
 • Onderhouden van klantrelaties op directieniveau in de financiële-, vastgoed- en energiesector in Europa;
 • Vertalen van onze online en offline producten en diensten naar de oplossing voor de klant;
 • Eindverantwoordelijkheid voor het offerte-traject en closen van de samenwerking met de klant.

Ben jij degene die we zoeken?

 • Een gedreven, ondernemende collega met affiniteit voor duurzaamheid;
 • HBO of WO opleidingsniveau en 5-15 jaar ervaring in consultancy, sales of duurzaamheid, bv met software, finance of vastgoed;
 • Je hebt een commerciële focus waarbij de klant centraal staat;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
 • Ervaring met verduurzaming van gebouwen is een pre;
 • Je woont op maximaal 45 minuten rijden van Apeldoorn of Naarden.

Werken bij CFP

De werksfeer bij ons is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Wij zijn een groot voorstander van flexibel werken en persoonlijke ontwikkeling vormt een belangrijk onderdeel van je groei. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om na 1 jaar te participeren in het bedrijf.

Solliciteren doe je zo:

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met je. En tijdens deze kennismaking zullen we je zeker deze 2 vragen stellen:

 • Hoe zien de eerste 100 dagen eruit in jouw functie?
 • Wat heb je bereikt na 1 jaar?

Stuur jouw motivatie en CV naar ons op via info@cfp.nl en wie weet zien we elkaar snel.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met  Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl.

CFP Green Buildings is marktleider in Nederland in de verduurzaming van gebouwen met online apps. Grote klanten en partners zijn ING Bank, Rabobank, ABN AMRO Bank, Vattenfall, AMC Ziekenhuis, Lloyds Banking Group, Van Gogh museum en Gemeente Rotterdam. Door online proposities is de impact van CFP gestegen naar ruim 400.000 gebouwen, met een verwachte stijging in Nederland naar 1 miljoen gebouwen in de komende 12 maanden.

Over CFP Green Buildings

Bij CFP streven we naar een goede balans tussen prestaties, impact op het milieu en sociale aspecten. Onze missie is zoveel mogelijk gebouwen en organisaties winstgevend verduurzamen op de aspecten People, Planet en Profit. Onze ambitie is tweeledig, in 2020 is er 50% minder CO2-uitstoot van gebouwen en in 2030 zijn alle gebouwen circulair. Innovaties vormen de basis van ons succes.

*Foto header: De St@art in de Apenheul, Apeldoorn.
Credits: Martijn Hoiting

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email