Op De Groene Bank terugkijken

Before Article

Van 21 tot 25 september vond de Dutch Green Building Week plaats, georganiseerd door de Dutch Green Building Council. Tijdens de online sessie van CFP namen Prins Carlos, Marit Bouwmeester, Arthur van Schayk, Roel van de Bilt en Ben Woldring plaats op De Groene Bank, met Bram Adema als host. Het gevolg? Een boeiend en diepgaand gesprek over uiteenlopende aspecten van duurzaamheid.

Het recept voor succesvol verduurzamen

Waarom moeten onze aardappelen de hele wereld over, om vervolgens terug te komen als een zakje chips? Waarom ben je binnenkort out of business als je niet verduurzaamd? En wie is toch Prins Hugo? Tijdens de online sessie op ‘De Groene Bank’ bespraken we het recept voor succesvol verduurzamen. Bekijk hieronder een samenvatting van de sessie terug. De gehele sessie is terug te kijken via de Dutch Green Building Council.


Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email