Wat werd er besproken tijdens de Dutch Green Building Week? Bekijk hier de sessies.

Before Article

Een week lang stond het verduurzamen van de vastgoedsector in Nederland centraal tijdens de Dutch Green Building Week, georganiseerd door DGBC. Verschillende evenementen, talkshows en interviews werden georganiseerd om de deelnemers van het online event te inspireren en te motiveren om zelf aan de slag te gaan met verduurzaming.
Benieuwd naar de sessies van CFP Green Buildings? Bekijk hieronder de online sessies terug. 

Expert Sessie: Paris Proof

Onder leiding van Bram Adema, directeur van CFP Green Buildings en bestuurslid van DGBC, gingen we met koplopers in gesprek over hoe Nederland zijn rol kan pakken op het gebied van CO2-reductie (Paris Proof) in de gebouwde omgeving. Centraal stond het Paris Proof Commitment dat tijdens de Dutch Green Building Week ondertekend werd en vervolgens gepresenteerd is aan Frans Timmermans.

Bekijk hier de online sessie terug

Op De Groene Bank

Niemand minder dan Prins Carlos, olympisch kampioen Marit Bouwmeester, Remeha CEO Arthur van Schayk, vastgoedexpert Roel van de Bilt en onlinestart-up rockstar Ben Woldring namen plaats op De Groene Bank, met Bram Adema als host. Het gevolg? Een boeiend en diepgaand gesprek over uiteenlopende aspecten van duurzaamheid.

Bekijk hier de online sessie terug

 

Expert Sessie: Circulariteit

Onder leiding van Bram Adema, gingen we met verschillende experts in gesprek over welke veranderingen er nodig zijn om een circulaire (bouw)economie mogelijk te maken. Ook werden er diverse kansen en uitdagingen besproken richting een circulaire bouweconomie.

Bekijk hier de online sessie terug

*Foto’s: Dutch Green Building Council

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email