CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

Before Article

Een verduurzaamd pandCFP Green Buildings heeft als missie om alle gebouwen en woningen te verduurzamen. Dit is belangrijk voor de planeet, maar het is ook goed voor bewoners, eigenaren en huurders. Wij verduurzamen gebouwen aan de hand van innovatieve online tools en on- en offline consultancy. Wij zijn marktleider in Nederland en zijn actief in 7 verschillende landen.

De functie Key Account Manager & Senior Consultant

CFP zoekt een ondernemende Key Account Executive & Senior consultant voor de verdere ontwikkeling van de verduurzaming in Nederland, UK en andere landen in Europa. Je verantwoordelijkheid ligt vooral in de opschaling van de verduurzaming van de klanten van banken, energiebedrijven, vastgoedmultinationals en installateurs. De online tools en de hands-on consultants van CFP hebben een enorme impact op de energietransitie en op de verduurzaming van gebouwen en woningen. Met nieuw ondernemerschap, gezond verstand en serieuze ambitie kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld en je tegelijkertijd ontwikkelen als duurzame leider en ondernemer.
Om deze vacature in te vullen, maken we gebruik van een innovatieve sollicitatieprocedure.

Solliciteren doe je zo:

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Draag je graag bij aan het verduurzamen van gebouwen in Nederland en kun je niet wachten om jezelf nog verder te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met je. Geef in jouw motivatiebrief antwoord op de volgende 2 vragen:

  • Hoe zien de eerste 100 dagen eruit in jouw functie?
  • Wat heb je bereikt na 1 jaar?

Stuur jouw sollicitatie en CV naar ons op via info@cfp.nl en wie weet zien we elkaar snel.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl of met Bram Adema op 06- 53 37 85 86 of via badema@cfp.nl.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email