CFP ontvangt beveiligingscertificaat FSQS van Hellios

Before Article

FSQS logoCFP is FSQS geregistreerd en heeft hiervoor een certificaat ontvangen. Hiermee voldoet CFP ook in het Verenigd Koninkrijk formeel aan alle kwalificaties met betrekking tot beveiliging van data en naleving van de lokale regelgeving en gedragscodes.

FSQS

FSQS (Financial Services Qualification System) is een initiatief van verschillende financiƫle instellingen in het Verenigd Koninkrijk waaronder banken, bouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en investeringsdiensten. Met de FSQS kan aan toezichthouders worden aangetoond dat leveranciers voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

CFP kijkt verder dan de landsgrenzen

Met het verkrijgen van dit certificaat liggen de kansen open om de dienstverlening van CFP ook in het Verenigd Koninkrijk grootschalig uit te rollen. Want als Nederland 17 miljoen duurzaamheidsmanagers heeft, dan heeft de wereld er ruim 7 miljard.