Roel Wever interviewt groene leiders

Before Article

foto van Roel WeverRoel Wever

Roel Wever is partner bij CFP Green Buildings. Met een achtergrond in consultancy en verandertrajecten helpt Roel klanten bij het vertalen van de energietransitie naar proposities om heel Nederland te verduurzamen. Klanten zijn onder andere banken, energiebedrijven en installatiepartijen. Maar ook ondernemers, vastgoedbeheerders en overige eindbeslissers bij het verduurzamen van gebouwen. Met zijn kennis, kunde en advies heeft Roel, samen met een groeiend aantal consultants, inmiddels bijgedragen aan het verduurzamen van 300.000 gebouwen in Nederland.

Interviewserie

In deze serie gaat Roel Wever in gesprek met groene leiders. Hij stelt prikkelende vragen, met leuke en onverwachte gesprekken tot gevolg.

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email