MVO Nederland benoemt Bram Adema tot lid van de Raad van Toezicht

Before Article

Logo MVO NederlandMVO Nederland benoemt Bram Adema tot lid van de Raad van Toezicht. Dit toezichthoudende orgaan van MVO Nederland bestaat uit zes leden. Bram Adema volgt met deze benoeming Anne-Marie Rakhorst op.

MVO Nederland

MVO Nederland is een netwerk van partners dat samen innoveert om een toekomstbestendige economie te bereiken. MVO Nederland helpt ondernemers hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit doen ze onder andere door innovatie met onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken en door via belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities te creëren. In Nederland én Europa.

Met CFP Green Buildings zetten we ons in voor de verduurzaming van gebouwen in Nederland. Het verminderen van CO2-uitstoot en circulariteit spelen daarbij een grote rol. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring de komende tijd in te zetten als toezichthouder van MVO Nederland en daarmee bij te dragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe economie.

 

– Bram Adema

Meer over Bram Adema

Bram Adema is oprichter en directeur van CFP Green Buildings. Bovendien is Bram Adema één van de initiatiefnemers van Green Deal Circular Buildings – een Nederlands publiekprivaat samenwerkingsverband – en het Green Buildings-congres. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Green Building Council – een maatschappelijke organisatie voor duurzame gebouwen en vastgoed – en gastdocent voor het MSc-programma van Saxion University in Real Estate & Facility Management.