Sportief Opgewekt en CFP slaan handen ineen voor verduurzaming in de sport

Before Article

volleybalSportief Opgewekt en CFP Green Buildings werken vanaf nu samen om energiescans voor sportverenigingen uit te voeren. De energiescan is een belangrijk onderdeel van de begeleidingstrajecten die Sportief Opgewekt via NOC*NSF kosteloos aanbiedt. De scan brengt eenvoudig in kaart welke maatregelen mogelijk zijn om sportverenigingen te verduurzamen. Daarmee worden nog meer sportverenigingen geholpen bij het invullen van de duurzame ambities in de sport.

Leonn Sekender, oprichter en directeur van Sportief Opgewekt: “We werken al langer aan de verbreding van ons aanbod. Deze energiescan past hier uitstekend in. Met CFP Green Buildings hebben we een zeer professionele partner, met veel kennis en expertise. In combinatie met onze ervaring en ons netwerk in de sport, zijn we ervan overtuigd dat we hiermee nog meer verenigingen gaan verduurzamen. Bovendien biedt deze samenwerking ook kansen voor de diensten die wij aanbieden.”

In navolging van de Routekaart Verduurzaming Sport en het Nationaal Sportakkoord, is het werkelijk uitvoeren van maatregelen de logische en nodige vervolg stap. Met de scans en tools van CFP en de begeleiding vanuit Sportief Opgewekt, is er een mooie combinatie gemaakt om tot verduurzaming te komen en energie te besparen.

 

– Roel Wever, Partner bij CFP Green Buildings

Meer informatie over de begeleidingstrajecten waar de energiescan onderdeel van is, is hier te vinden

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email