CFP Green Buildings Regatta verplaatst naar voorjaar 2021

Before Article

Al 15 jaar op rij organiseert CFP de Green Buildings Regatta, een uniek zeilevenement voor alle klanten en relaties die zich bezighouden met vastgoed, duurzaamheid en facility management. Eerder is de regatta verplaatst naar september 2020, maar dit blijkt niet haalbaar in verband met de corona maatregelen. Daarom wordt de Green Buildings Regatta verplaatst naar het voorjaar van 2021.

2021 in het teken van Tokyo

In 2021 zal de Green Buildings Regatta in het teken staan van de Olympische spelen. Met de regatta sponsoren we Olympisch zeilster Marit Bouwmeester op weg naar haar deelname in Tokyo. We hopen in 2021 weer een inspirerend zeilevenement te organiseren, waarbij gezondheid, uitdaging en samenwerking centraal staan.