Robotscans en verspillingsanalyses

Before Article

Nu de komende weken (en hopelijk niet veel langer) veel gebouwen leeg of bijna leeg zijn, is het goed om meteen het energieverbruik te verlagen. Dit levert direct een financiële besparing op en op jaarbasis kunt u al gauw ca € 10.000,- besparen voor een gebouw van 1.000m2.

Energiemonitoring

Met energiemonitoring kan CFP elk gebouw in Nederland van een advies voorzien. Op afstand, wel zo handig in deze tijden. En wilt u het zelf doen? Dan helpt CFP u daarbij. Bijvoorbeeld door de Energierobot te gebruiken. Ook die is op afstand uit te lezen, voor als u het gebouw niet in gaat.

Bekijk hier een demo van de energierobot

Volg ons gratis online webinar

Wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Wij geven een gratis online webinar over energiebesparing, specifiek voor lege gebouwen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@cfp.nl en wij sturen u de link met uitnodiging en directe toegang tot het webinar.

Liever 1 op 1 advies of sparren (ook digitaal)? Neem dan contact op met Roel Wever via rwever@cfp.nl en 06-48490561 of laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

In elk gebouw kan 10% tot 15% aan energie bespaard worden. En dat is alleen al door de installaties aan te passen. Bijvoorbeeld het goed instellen van weekenden, feestdagen en vakanties.

 

– Roel wever, Partner bij CFP Green Buildings