CFP in coronatijd

Before Article

WereldbolElke dag worden er wereldwijd nieuwe maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Zorgverleners, onderwijzers, ondernemers en werknemers: iedereen ziet en voelt inmiddels de gevolgen van de huidige pandemie. Maar juist in een onzekere tijd als deze, vinden we het belangrijk om vooruit te blijven kijken. In dit artikel leest u hoe het team van CFP Green Buildings omgaat met de huidige situatie.

We voelen ons erg betrokken bij iedereen die lijdt onder het virus en onder de restricties. We zijn in gedachten in het bijzonder bij alle mensen die besmet zijn, alle mensen in de zorgsector, in overheidsposities en alle mensen in risicogroepen. We voelen ons betrokken bij iedereen die zich, net zoals wij, zorgen maakt over wat er gaat gebeuren in de komende maanden.

We zijn hoopvol door de huidige situatie in China. Wie had 6 weken geleden gedacht dat het aantal nieuwe besmettingen tot bijna nul zou dalen, en meer dan 90% van de mensen weer genezen is? We zijn hoopvol door de daadkracht van de mensen om ons heen en van een nieuwe saamhorigheid in Nederland. En tenslotte zijn we hoopvol omdat we ons geen andere gedachten willen toestaan.

CFP in coronatijd

Voor CFP doen we zo veel mogelijk zoals normaal- hoe onmogelijk dat ook lijkt:

Werken vanuit huis met laptopWerken vanuit huis

De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Daarom werken we momenteel grotendeels vanuit huis. Als we toch op locatie werken, doen we dat op een verantwoorde manier en vermijden we het openbaar vervoer. Door ons werk voor klanten en duurzaamheid houden we onze focus op de toekomst.

CFP Online Tool en digitaal opnemen van Energiescans

De digitale tools van CFP stellen 300.000 gebouweigenaren en gebouwgebruikers in staat om zelf, zonder fysieke aanwezigheid van consultants, duurzame maatregelen te nemen en te bedenken. Als onze consultants met Skype of telefonisch hierbij kunnen ondersteunen dan doen we dat kosteloos. On site energiescans nemen we waar mogelijk digitaal op. Op deze manier minimaliseren we de locatiebezoeken, en gebruiken we de tijd om straks met minder energie en minder CO2 verder te gaan.

Duurzamere wereldVooruitkijken naar over een paar maanden?

In een onzekere tijd als deze, is het belangrijk om vooruit te blijven kijken. Duurt het tot eind april, eind mei of tot eind juni? Als China een maatstaf is dan zouden we binnen afzienbare tijd weer terug naar normaal kunnen gaan. Daarom hebben we onze kosten zoveel mogelijk aangepast aan de huidige situatie, en proberen we onze klanten te blijven ondersteunen waar mogelijk. Tegelijk gebruiken we deze tijd om nieuwe digitale platforms te maken zodat u straks energie- en CO2 neutraal kan worden, en hopelijk hiermee bij te dragen aan een duurzame, veilige wereld voor iedereen. Daarom gaat ons werk gewoon door en proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor nu hebben we als eerste prioriteit om onze ouders, onze kinderen en alle andere naasten onze fysieke en mentale hulp te bieden. Dat doen we ook aan u, als relatie van CFP. Als we iets kunnen doen waardoor we vandaag kunnen helpen, dan staan we voor u klaar. Ook als het niets met duurzaamheid te maken heeft.

Namens alle medewerkers van CFP Green Buildings,
Bram Adema

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op via info@cfp.nl of bel ons op 055-3555199.