Bram Adema genomineerd voor de Duurzame 50

Before Article

Duurzame top 50Inmiddels is de longlist bekend! En we zijn heel trots dat Bram Adema, oprichter van CFP Green Buildings, op de nominatielijst staat voor de ABN AMRO Duurzame 50. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan diegene die het meest heeft bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Stem mee!

Vindt u dat Bram een plek verdient in de ABN AMRO Duurzame 50? Breng dan uw stem uit vóór 9 maart 12.00 uur.

Stem hier!

Ik ben erg trots op deze nominatie! Ik zie het als waardering voor het harde werk van iedereen bij CFP én onze klanten. Onze opdracht is om alle gebouwen en woningen te helpen verduurzamen, zowel met consultancy als met online tools. Nu gebruiken meer dan 300.000 gebouwen en woningen in Nederland CFP tools voor verduurzaming. Samen met jullie en de andere genomineerde toppers willen we zoveel mogelijk duurzame impact maken. De ABN AMRO duurzame 50 is extra bijzonder in 2020 omdat het publiek dit jaar meebeslist. Dus ik zou zeggen: stem op je favoriet, wie het ook is!

– Bram Adema, oprichter van CFP Green Buildings