Sfeerimpressie van de CFP Innovatiedag 2020

Before Article

Sfeerimpressie CFP InnovatiedagCFP Innovatiedag 2020

Tijdens de CFP Innovatiedag werden weer veel innovatieve ideeën gepitched. Van windturbines waar je naast wilt wonen (en dat is ook écht zo!), tot een batterij die het elektriciteitsnetwerk redt en multinationals die pitchten alsof ze startups zijn. Meer over de pitches leest u hier.

Benieuwd hoe het eraan toe ging tijdens deze innovatieve dag? Bekijk hieronder de aftermovie en de foto’s.


17 jaar geleden is de CFP Innovatiedag begonnen met slechts een handje vol pitchers, met het idee om samen ideeën uit te wisselen en elkaar hierin te ondersteunen. Inmiddels willen steeds meer mensen komen pitchen en is de Innovatiedag een groot succes.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email