Aanmelding geopend: Green Buildings Regatta 2020

Before Article

De aanmelding is geopend voor de 16e Green Buildings Regatta op vrijdag 12 juni 2020. De afgelopen jaren hebben we met veel succes deze zeildag georganiseerd voor klanten en relaties die zich bezig houden met vastgoed, duurzaamheid en facility management. Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Meld u dus snel aan met uw eigen team!

Beleef een unieke zeilwedstrijd

De Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met uw team deel te nemen aan een jaarlijks zeilevenement. Uw team van klanten, collega’s en/of branchegenoten wordt als vanzelf een eenheid. Met 200 mensen strijdt u om de felbegeerde bokaal. Ga de uitdaging aan met de wind, de golven en de concurrentie, op weg naar de eindzege!

Meld u aan met uw eigen team

Zeilt u komend jaar mee met uw eigen team in de Green Buildings Regatta? Meld u dan op tijd aan en stuur uw aanmelding naar info@cfp.nl.

Kosten voor deelname zijn € 1.750,- per team* (excl. BTW). Het dagprogramma is inclusief koffie/thee, lunch, borrel, BBQ, wedstrijdbegeleiding, wedstrijdbaan, professionele wedstrijdfotograaf en startschip.
* Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot.

Geen eigen boot? Geen probleem!

Meedoen aan de regatta, maar niet in het bezit van een zeiljacht? Dat is geen enkel probleem, de meeste teams huren namelijk een zeiljacht met gekwalificeerde schipper. Wilt u een zeiljacht huren? Laat het ons weten en wij brengen u in contact met een verhuurder.

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie. We zien u volgend jaar graag (weer) aan de startlijn verschijnen!