Laat u inspireren tijdens de CFP Innovatiedag 2020

Before Article

Innovatiedag op 13 februari

Op donderdagmiddag 13 februari 2020 vindt de 17e CFP Innovatiedag plaats bij ons op kantoor (Apeldoorn, de St@art). Deze innovatiedag zal vooral in het teken staan van innovaties op het gebied van verduurzaming van bestaande gebouwen en organisaties.

Meld u aan als bezoeker

Laat u inspireren door diverse innovatieve pitches tijdens de CFP Innovatiedag. En na afloop van de pitches heeft u voldoende gelegenheid om te netwerken met concullega’s uit verschillende sectoren. Het publiek is divers: naast concullega’s zijn onder andere beslissers, beheerders en gebruikers in zakelijk en particulier vastgoed aanwezig uit verschillende sectoren (bijv. financiële-, zorg en bouwsector).

Meld u aan als bezoeker!

Het programma

13.00 uur    Ontvangst en welkomstwoord
14.00 uur    Start pitches, met mogelijkheid tot vragen stellen
16.30 uur    Wrap up en informele borrel

De CFP Innovatiedag biedt het perfecte platform om aanbieders van de nieuwste innovaties in contact te brengen met de (eind)gebruikers.

 Claudia van Sintmaartensdijk, CFP Green Buildings

Wilt u komen pitchen?

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor pitchers op de reservelijst. Kom uw innovatieve product of dienst pitchen tijdens de CFP Innovatiedag! Deelname is kosteloos.
Al meer dan 300 pitchers gingen u voor.

Kom pitchen!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via info@cfp.nl of 055-355 51 99.

CFP Innovatiedagen

De afgelopen jaren heeft CFP verschillende innovatiedagen georganiseerd waarbij op een ochtend of een middag 8 tot 16 pitches gehouden werden. De innovatieve pitches richten zich op het verduurzamen van bestaande gebouwen en organisaties. Via deze link kunt u een verslag van onze vorige innovatiedag lezen.