Pitch uw innovatie tijdens de CFP Innovatiedag 2020

Before Article

Innovatiedag op 13 februari

Op donderdagmiddag 13 februari 2020 vindt de 17e CFP Innovatiedag plaats bij ons op kantoor (Apeldoorn, de St@art). Deze innovatiedag zal vooral in het teken staan van innovaties op het gebied van verduurzaming van bestaande gebouwen en organisaties.

Meld uw pitch aan

Kom uw innovatieve product of dienst pitchen tijdens de CFP Innovatiedag! Deelname is kosteloos.
Al meer dan 300 pitchers gingen u voor. Het publiek is divers: naast concullega’s zijn onder andere beslissers, beheerders en gebruikers in zakelijk en particulier vastgoed aanwezig uit verschillende sectoren (bijv. financiële-, zorg en bouwsector).

Kom pitchen!

Wilt u zich aanmelden als bezoeker? Dat kan natuurlijk ook!

Meld u aan als bezoeker!

Over de pitch

De pitch mag zo’n 5 tot 10 minuten duren, waarbij er direct na de pitch mogelijkheid is om vragen uit het publiek te beantwoorden en op die manier de interactie met het publiek aan te gaan. Na afloop van de pitches heeft u vervolgens voldoende gelegenheid om met elkaar verder in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma

13.00 uur    Ontvangst en welkomstwoord
14.00 uur    Start pitches, met mogelijkheid tot vragen stellen
16.30 uur    Wrap up en informele borrel

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via info@cfp.nl of 055-355 51 99.

De CFP Innovatiedag biedt het perfecte platform om aanbieders van de nieuwste innovaties in contact te brengen met de (eind)gebruikers.

 Claudia van Sintmaartensdijk, CFP Green Buildings

CFP Innovatiedagen

De afgelopen jaren heeft CFP verschillende innovatiedagen georganiseerd waarbij op een ochtend of een middag 8 tot 16 pitches gehouden werden. De innovatieve pitches richten zich op het verduurzamen van bestaande gebouwen en organisaties. Via deze link kunt u een verslag van onze vorige innovatiedag lezen.