Vacature: Business Developer

Before Article

CFP Green Buildings breidt uit en voor ons team zijn wij op zoek naar:

 

Business Developer

Omdat wij snel groeien, zijn wij op zoek naar een Business Developer met passie voor duurzaamheid. Wij, CFP Green Buildings (afgekort CFP), adviseren bedrijven in het winstgevend verduurzamen van gebouwen en organisaties. Onze uitdaging is om met online tools en onze consultants zo veel mogelijk gebouwen en woningen te verduurzamen.

Jouw rol:

Als Business Developer ben jij de verbindende factor tussen de klant en de ontwikkelingen in onze online en offline dienstverlening. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van onze dienstverlening bij de klant. Je adviseert de klant en zorgt voor de aansluiting van onze producten bij de wensen van de klant. Je weet wat speelt in de markt en informeert hierover het interne team. Samen met je collega’s ontwerp je maatwerkoplossingen voor de klant. In je rol werk je nauw samen met experts binnen onze organisatie op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en softwareontwikkeling.

Je activiteiten:

 • Onderhouden en uitbreiden van klantrelaties,
 • Intern en extern meedenken aan resultaatgerichte oplossingen,
 • Vertalen van onze online en offline producten en diensten naar een maatwerkoplossing voor de klant,
 • Management van grote (internationale) projecten,
 • Coördineren, monitoren en managen van implementatie trajecten,
 • Identificeren van markttrends en vertalen naar nieuwe producten,
 • Helpen bij professionaliseren van interne processen en het delen van best practices.

Wij zoeken:

 • Een gedreven, ondernemende en ambitieuze collega met bezieling voor duurzaamheid,
 • 3-5 jaar ervaring in consultancy en/of implementaties van systemen,
 • Kennis over en ervaring met verduurzaming van gebouwen is een pré,
 • Een commerciële mentaliteit en nieuwsgierige houding,
 • Harde werker met een 5 x 12 mentaliteit,
 • Focus op kwaliteit en resultaat,
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift,
 • Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Apeldoorn.

Wij bieden:

 • Uitdagend werk dat ertoe doet,
 • Een collegiale, informele en resultaatgerichte werksfeer,
 • Mogelijkheid tot flexibel werken,
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en jouw carrière,
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden,
 • Mogelijkheid om te participeren in het bedrijf.

Over CFP Green Buildings

Het is onze missie om zo veel mogelijk gebouwen en organisatie winstgevend te verduurzamen op de aspecten People, Planet en Profit. Innovaties en wetenschap vormen de basis van ons succes. Onze ambities zijn tweeledig:

 • In 2020 50% minder CO2-uitstoot van gebouwen
 • In 2030 100% van de gebouwen circulair

In Nederland is CFP marktleider in de verduurzaming van gebouwen met online en offline advies en implementatie. Wij hebben geparticipeerd in de verduurzaming van meer dan 300.000 gebouwen met een oppervlakte van meer dan 600 miljoen m2. De verwachting is dat dit in de komende 12 maanden stijgt naar 1 miljoen gebouwen in Nederland en Engeland.

Voorbeelden uit onze praktijk:

Voor ING Bank heeft CFP een online service ontwikkeld waarmee per gebouw een business case kan worden gemaakt voor winstgevende verduurzaming. De ontwikkelde app wordt gebruikt voor het vaststellen van de verduurzamingskansen en bijbehorende kosten voor meer dan 50.000 gebouwen. Dit is de grootste verduurzamingsactie in Nederland op dit moment.

Voor ABN AMRO Bank heeft CFP de Duurzame Investeringstool (DIT) ontwikkeld. Deze online tool geeft klanten van ABN AMRO Bank een marktplatform voor gegarandeerde, gefinancierde en duurzame investeringen in gebouwen en organisaties. ABN AMRO Bank besteedt komende jaren EUR 3 miljard aan de implementatie van besparende maatregelen bij 80.000 gebouwen van hun klanten op basis van deze Duurzame Investeringstool.

Dit zijn twee voorbeelden van klanten. Bekijk onze website voor meer klanten en hun cases (https://cfp.nl/cases/).

Voor vragen kun je contact opnemen met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl of met Bram Adema op 06- 53 37 85 86 of via badema@cfp.nl.