Vacature: Key Account Executive & Senior consultant

Before Article

Groen gebouwCFP zoekt een Key Account Executive & Senior consultant

CFP Green Buildings heeft als missie om alle gebouwen en woningen te verduurzamen. Dit is belangrijk voor de planeet, maar het is ook goed voor bewoners, eigenaren en huurders. Wij verduurzamen gebouwen aan de hand van innovatieve online tools en on- en offline consultancy. CFP is marktleider in Nederland en is daarnaast actief in 7 verschillende landen.

Key Account Executive maakt Nederlandse Energie en Duurzaamheid groot

CFP zoekt een ondernemende Key Account Executive & Senior consultant voor de verdere ontwikkeling van de verduurzaming in Nederland, UK en andere landen in Europa. Je verantwoordelijkheid ligt vooral in de opschaling van de verduurzaming van de klanten van banken, energiebedrijven, vastgoedmultinationals en installateurs. De online tools en de hands-on consultants van CFP hebben een enorme impact op de energietransitie en verduurzaming van gebouwen en woningen. Met nieuw ondernemerschap, gezond verstand en serieuze ambitie kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld en je tegelijkertijd ontwikkelen als duurzame leider en ondernemer.

Je activiteiten ontwikkelen grote klanten met upscaling duurzaamheid

 • Identificeren, ontwikkelen en realiseren van nieuwe kansen en klanten;
 • Ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten;
 • Onderhouden van klantrelaties op directieniveau in de financiële-, vastgoed- en energiesector in Europa;
 • Vertalen van onze online en offline producten en diensten naar de oplossing voor de klant;
 • Eindverantwoordelijkheid voor het offerte-traject en closen van de samenwerking met de klant.

Wij zoeken een ondernemende verduurzamer

 • Een gedreven, ondernemende en ambitieuze collega met bezieling voor duurzaamheid;
 • Een commerciële focus waarbij de klant centraal staat;
 • 5-10-15 jaar ervaring in consultancy, sales of duurzaamheid, bv met software, diensten of vastgoed;
 • Kennis over en ervaring met verduurzaming van gebouwen is handig, maar geen voorwaarde;
 • Een harde werker met een 5 x 12 mentaliteit, uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
 • Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Apeldoorn of Naarden.

Wij bieden de positie van je dromen

 • Uitdagend werk dat ertoe doet;
 • Een collegiale, informele en resultaatgerichte werksfeer;
 • Flexibel werken;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en jouw carrière;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden om te participeren in het bedrijf.

Solliciteren doe je zo:

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Draag je graag bij aan het verduurzamen van gebouwen in Nederland en kun je niet wachten om jezelf nog verder te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met je. En tijdens deze kennismaking zullen we je zeker deze 2 vragen stellen:

 • Hoe zien de eerste 100 dagen eruit in jouw functie?
 • Wat heb je bereikt na 1 jaar?

Stuur jouw sollicitatie en CV naar ons op via info@cfp.nl en wie weet zien we elkaar snel.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl of met Bram Adema op 06- 53 37 85 86 of via badema@cfp.nl.

luxe kantoorpand volledig circulairCFP Green Buildings helpt alle gebouwen en woningen verduurzamen

De consultants van CFP staan bekend om hun garanties op duurzaamheid, besparingen en investeringen. De meest toonaangevende klanten doen projecten en innovaties op het gebied van WELL, BREEAM, energielabels, energiemonitoring, meerjarenonderhoud en circulariteit met teamleden van CFP.

Online tools

De online tools van CFP zorgen voor de echte schaalvergroting van de invoering van duurzaamheid. Deze online services maken van iedereen een expert op het gebied van duurzame gebouwen en zorgen voor empowerment. De uitdaging is om alle beslissers en gebruikers van alle gebouwen met de tools te bereiken, zodat alle duurzame maatregelen genomen worden.

Klanten van CFP

CEO’s, techneuten, financiële specialisten, facility professionals, installateurs, taxateurs en andere specialisten op vastgoed, energie en bedrijfskunde maken allemaal gebruik van de modules van CFP. Hiermee worden op dit moment meer dan 400.000 gebouwen en woningen in 7 landen gescand en verbeterd. De missie van CFP om alle gebouwen en woningen te verduurzamen, komt hiermee snel dichterbij.
CFP biedt online en offline advies en implementatie van duurzaamheid. Onze klanten zijn o.a. ABN AMRO Bank, ING Bank, Volksbank, BNG Bank, Rabobank, Lloyds Banking Group, Vivat, AMC Ziekenhuis, UMC Utrecht, Vattenfall Nuon, grote gemeentes als Rotterdam, Den Haag en Utrecht, verschillende Ministeries, musea en technische bedrijven zoals Strukton, Croonwolter&dros en Unica.

Samenwerkingen

CFP innoveert en deelt haar expertise rondom duurzaamheid samen met MVO Nederland, Dutch Green Building Council, Saxion Hogescholen en Facility Management Nederland. Dit doet CFP o.a. door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het publiceren van artikelen. Daarnaast organiseert CFP een aantal evenementen, zoals het jaarlijkse Green Buildings Congres met de ABN AMRO Innovation Challenge, innovatiedagen en de Green Buildings Regatta zeilrace. Teamleden van CFP kunnen participeren in het bedrijf, en werken door 10-, 3- en 1-jarenplannen aan hun eigen toekomst en die van het bedrijf.
Voor CFP draait duurzaamheid om gelukkige, gezonde en veilige mensen. We zien duurzaamheid als dé manier om met 10 miljard mensen op aarde te kunnen blijven leven. Naast onze missie in duurzame gebouwen, zijn we actief in projecten die klimaatverandering tegen gaan. Zo steunen we en doen mee aan de 2 Degrees Noordpool Expeditie. Teamleden van CFP zijn actief betrokken bij de Masai in Kenia, de ontwikkeling van waterprojecten en ecotoerisme in Nepal en bij het Future Leadership Programma van de Dutch Green Building Council.