Green Buildings Regatta 2019

Before Article

15e editie van de Green Buildings Regatta 

Nog een aantal dagen geduld en dan is het weer zover, de Green Buildings Regatta! Volgende week vrijdag 24 mei vindt de 15e editie plaats van ons jaarlijkse zeilevenement, bij de KNZRV in Muiden. Met 19 boten aan de startlijn en meer dan 200 deelnemers belooft het weer een mooie dag te worden.

Trotseer de elementen

’s Ochtends na het welkomstwoord gaan we met z’n allen het water op voor de practice race. Tijdens het oefenen kunnen de deelnemers alvast de baan leren kennen en ingespeeld op elkaar raken, voordat daarna de grote strijd los zal barsten. In de middag vindt de officiele Green Buildings Regatta plaats, waarbij de boten strijden voor die felbegeerde eerste plek. Vorig jaar ging FGB er met de beker vandoor, wie zal dit jaar de snelste zijn?

Persoonlijke boodschap van olympisch zeilkampioene Marit Bouwmeester

Net zoals vorig jaar kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de support van Marit Bouwmeester. Helaas kan ze er dit jaar niet bij zijn vanwege het EK in Porto, maar ze heeft wel een videoboodschap voor alle deelnemers achtergelaten!


 

Swim to fight Cancer

Dit jaar willen wij aandacht vragen voor Swim to fight Cancer, wat ook in Muiden plaats vindt. We ondersteunen dit mooie initiatief tijdens de Green Buildings Regatta. Swim to Fight Cancer is een zwemevenement waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen. Wij zullen een bedrag doneren aan de organisatie en tevens de deelnemers van de GBR oproepen om mee te doen met een van de swims. Zoals die in Muiden, op 7 september.