Green Buildings Regatta 2019

Before Article

Komend jaar wordt op 24 mei de 15e editie van de Green Buildings Regatta georganiseerd (voorheen Facility Open). Afgelopen jaren hebben we met veel succes deze zeildag georganiseerd in Muiden. Het belooft een extra bijzondere editie te worden dit jaar, omdat we het jubileum van 15 jaar regatta gaan vieren. Staat u dit jaar ook aan de startlijn met uw eigen team?

Trotseer de elementen in een spannende zeilwedstrijd

Met 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met uw team een echt zeilevenement mee te maken. Uw team van klanten, collega’s of branchegenoten wordt als vanzelf een eenheid. De uitdaging is om een 12 meter lang wedstrijdjacht zo snel mogelijk te laten gaan, en de andere teams achter te laten. Alleen je eigen boot kan je beïnvloeden- de wind, de golven en de concurrentie zijn onvoorspelbare factoren op de weg naar (misschien) de eindzege.

Stel uw eigen team samen

De regatta is een mooie kans om de banden met uw klanten of collega’s verder te versterken. Met de wind in de zeilen, omringt door de natuur, komen de nieuwe duurzame ideeën vanzelf los. Alle deelnemers zijn actief in vastgoed en facility management, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan.

Deelnemen

Deelname is mogelijk met een eigen of een gehuurd zeiljacht. De zeiljachten worden verhuurd inclusief een schipper, die tevens zorgt voor het brengen en ophalen van uw jacht. De kosten € 1.750,- per team* (max. 10 personen) en inclusief:

  • Koffie/thee
  • Lunch
  • Borrel
  • Diner
  • Wedstrijdbegeleiding
  • Wedstrijdbaan
  • Professionele wedstrijdfotograaf
  • Startschip

* Deelname is exclusief huur van de boot.

Meld u nu aan voor de jubileumeditie met uw team van collega’s of relaties. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact met ons op via info@cfp.nl of cvsintmaartensdijk@cfp.nl. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op 055-3555199. Meld u op tijd aan, want er geldt een maximum aantal inschrijvingen.

Graag tot ziens op de CFP Green Buildings Regatta 2019!