Green Buildings Regatta 2019

Before Article

Komend jaar wordt op 24 mei de 15e editie van de Green Buildings Regatta georganiseerd (voorheen Facility Open). Afgelopen jaren hebben we met veel succes deze zeildag georganiseerd in Muiden en dit jaar is er wederom gekozen voor Muiden als locatie. Het belooft een extra bijzondere editie te worden, omdat we het jubileum van 15 jaar regatta gaan vieren. Staat u dit jaar ook aan de startlijn met uw eigen team?

De CFP Green Buildings Regatta is de uitgelezen kans om uw banden met uw klanten en/of collega’s te versterken en uw netwerk verder uit te breiden. Uit voorgaande edities is gebleken dat dit sportieve evenement een perfecte mogelijkheid is om uw relaties beter te leren kennen. De deelnemers zijn actief in vastgoed en facility management, en als eindgebruiker, beheerder, eigenaar, leverancier of als dienstverlener. Het wedstrijdzeilen is mogelijk met een eigen of een gehuurd zeiljacht. Als u graag een zeiljacht wilt huren tijdens deze dag, ontvangt u een overzicht van huurjachten. De zeiljachten worden verhuurd inclusief een schipper, die tevens zorgdraagt voor het brengen en ophalen van uw jacht.

Deelname is € 1.750,- per team* (max. 10 personen) en inclusief:

  • Koffie/thee
  • Lunch
  • Borrel
  • Diner
  • Wedstrijdbegeleiding
  • Wedstrijdbaan
  • Professionele wedstrijdfotograaf
  • Startschip

* Deelname is exclusief huur van de boot.

Meld u nu aan voor de jubileumeditie met uw team van collega’s of relaties. Voor meer informatie of aanmelden, neem contact met ons op via info@cfp.nl of cvsintmaartensdijk@cfp.nl. Bij vragen, stel ze gerust. Telefonisch zijn wij te bereiken op 055-3555199. In verband met een maximum aantal inschrijvingen adviseren wij u om op tijd uw aanmelding aan ons door te geven.

Graag tot ziens op de CFP Green Buildings Regatta 2019!