Samenwerking met olympisch kampioen Marit Bouwmeester

Before Article

Na een succesvolle aftrap van de Green Buildings Regatta door Marit Bouwmeester gaan we de samenwerking verder uitrollen. Als CFP Green Buildings zijn we trotse sponsor van Marit. 

Inmiddels is zeilen onderdeel geworden van de identiteit van CFP Green Buildings. Niet voor niks organiseren we al 14 jaar met succes de Green Buildings Regatta. We zijn dan ook erg blij dat we Marit Bouwmeester mogen ondersteunen om haar droom te verwezenlijken.

Marit Bouwmeester is al haar hele leven lang een gepassioneerd zeilster. Op haar zesde is ze begonnen met zeilen en inmiddels heeft ze alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn. Na het winnen van de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro traint Marit nu keiheid voor de Spelen van Tokio in 2020.

Buiten het harde trainen zet Marit zich ook op sociaal vlak gepassioneerd in. Zo is ze al een aantal jaren ambassadrice van de stichting ‘Spieren voor Spieren’. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Een bijzonder iemand om in het team te hebben, waar ook wij nog veel van kunnen leren. We zullen Marit ondersteunen bij haar voorbereidingen richting de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. We kijken uit naar een mooie en sportieve samenwerking!

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email