Sinds 2007 organiseert CFP jaarlijks het Green Buildings Congres. Tijdens dit congres staan innovatie en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Elk jaar nodigen we bekende key-note sprekers uit die ons vanuit hun unieke positie naar het thema laten kijken. De afgelopen jaren hebben we onder andere Koning Willem-Alexander, André Kuipers, Prinses Laurentien, Pieter Winsemius en Herman Wijffels mogen verwelkomen.

Thema

Het thema van dit jaar is: We are the world. In onze hedendaagse samenleving, waarin duurzaamheid steeds belangrijker en noodzakelijker wordt, ontstaat een groeiende interesse in thema’s als circulariteit, energiezuinige- en gezonde gebouwen. Wat wij zelf kunnen bijdragen, en op welke manier we dat kunnen doen, is echter nog niet voor iedereen duidelijk. Tijdens het Green Buildings Congres 2018 streven we er naar om de onduidelijkheid weg te nemen en zo samen te kunnen werken aan een duurzame wereld.

Het CFP Green Buildings Congres

Het CFP Green Buildings Congres zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 13 september 2018. Daaraan gekoppeld wordt zoals ieder jaar ook de Innovation Challenge georganiseerd. Tijdens het congres zullen niet alleen een aantal bekende sprekers hun visie op circulariteit en duurzaamheid geven, maar worden ook 40 state-of-the art concepten, producten en ideeën gepresenteerd die concreet bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. De beste drie pitchers zullen worden beloond met een prijs waarvan het beste idee wordt bekroond met de Innovation Challenge Award 2018.

U kunt het CFP Green Buildings Congres 2018 benutten om uw netwerk te vergroten en bezoekers te inspireren met uw visie op innovatie en duurzaamheid. Tijdens het evenement komt de top van het Nederlandse bedrijfsleven en overheidsinstellingen bijeen, zij zijn verantwoordelijk voor de huisvesting en duurzaamheid van toonaangevende organisaties. Ook kunt u uw innovatieve ideeën inschrijven om mee te doen aan de ABN AMRO Innovation Challenge.

Partner worden?

Dit evenement organiseren we natuurlijk niet alleen, we zijn op zoek naar partners die samen met ons dit congres succesvol gaan maken! Op de komende pagina’s vindt u informatie over wat het CFP Green Building Congres 2018 voor u kan betekenen.

Green Buildings 2018 belooft een succesvolle opvolger te worden van de vorige editie!

Wilt u bijdragen om er een inspirerende dag van te maken? Neem contact met ons op via 055 – 355 51 99!

Bram Adema, badema@cfp.nl

Rianne Doornink, rdoornink@cfp.nl